"To blog-άκι μας"

"To blog-άκι μας"

Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015

Συγκέντρωση ειδών διατροφής για το «Χαμόγελο του παιδιού»

Στο πλαίσιο του ετήσιου προγραμματισμού, το σχολείο μας, θα πραγματοποιήσει συγκέντρωση ειδών διατροφής για το «Χαμόγελο του παιδιού» για να καλύψει τις ανάγκες τόσο των παιδιών που διαμένουν στα σπίτια του Συλλόγου, όσο και των παιδιών και οικογενειών που λαμβάνουν υποστηρικτικές υπηρεσίες μέσω των Κέντρων Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας, λόγω των σοβαρών προβλημάτων διαβίωσης που αντιμετωπίζουν.
Η ευαισθησία και η κινητοποίηση των παιδιών που θα ανταποκριθούν στην έκκληση και θα αναλάβουν  δράση θα είναι ζωτικής σημασίας και θα συμβάλλει ουσιαστικά στην πραγματοποίηση αυτού του σκοπού, προωθώντας παράλληλα ένα μήνυμα ελπίδας, αγάπης, προσφοράς και αισιοδοξίας.
Σας παραθέτουμε  ενδεικτική λίστα προϊόντων:
-          Συσκευασμένα είδη τροφίμων: γάλα εβαπορέ, κακάο, άνθος αραβοσίτου, λάδι, ρύζι, σάλτσα ντομάτας, μπισκότα, κρουασάν, αλάτι, ξύδι, μπαχαρικά, όσπρια,  μέλι, μαρμελάδα, μερέντα, πουρέ, δημητριακά, φρυγανιές, βρεφικές κρέμες και γάλατα, αλεύρι,  χυμούς.
-          Είδη βρεφικής φροντίδας: πάνες, μωρομάντηλα, σαμπουάν, αφρόλουτρα, κρέμες περιποίησης βρεφών.
-          Είδη προσωπικής φροντίδας: σαμπουάν, αφρόλουτρα, οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες.
-          Είδη υγιεινής: σακούλες απορριμμάτων, χλωρίνη, μαλακτικά ρούχων, καθαριστικά και απολυμαντικά  γενικής χρήσης.
-          Είδη οικιακής χρήσης: χαρτί υγείας, χαρτί κουζίνας, αλουμινόχαρτο, διαφανή μεμβράνη.
Η συγκέντρωση των τροφίμων και των ειδών πρώτης ανάγκης μπορεί να πραγματοποιηθεί από τη Δευτέρα 16-02-2015 έως και την Παρασκευή 27-02-2015, στο χώρο του σχολείου μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: