"To blog-άκι μας"

"To blog-άκι μας"

Κυριακή 3 Μαΐου 2015

2ο Ενδοσχολικό Επιμορφωτικό Σεμινάριο Προγράμματος ¨ΑΡΕΤΗ"

Το 4ο Δημοτικό Σχολείο Συκεών, το Σάββατο 9 Μαΐου 2015,στις 10:00 η ώρα το πρωί και στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου, διοργανώνει Ενδοσχολικό Επιμορφωτικό Σεμινάριο, με θέμα:

«Το μήνυμα της ΑΡΕΤΗΣ…..»
Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Χαρακτήρων

με τη συμμετοχή των γονέων και των εκπαιδευτικών του σχολείου μας.
Το Ενδοσχολικό Επιμορφωτικό Σεμινάριο πραγματοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος της Αδελφοποίησης με το Δημοτικό Σχολείο "Πεύκιος Γεωργιάδης" της Λευκωσίας της Κύπρου, του Προγράμματος Εκπαίδευσης Χαρακτήρων ΑΡΕΤΗ και του προγράμματος του κοινωνικού σχολείου.
Η πρώτη Επιμορφωτική Συνάντηση-Ημερίδα, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014, για τους εκπαιδευτικούς του 4ου και 11ου Δημ. Σχολ. Συκεών, με απόλυτη επιτυχία.
Η δεύτερη Ενδοσχολική Επιμόρφωση-Σεμινάριο, πραγματοποιείται το Σάββατο 9 Μαΐου 2015, με σκοπό την ενημέρωση των γονέων του σχολείου μας, στις Αξίες του προγράμματος και τη συμμετοχής τους μαζί με τα παιδιά τους, στην εφαρμογή των Αξιών του προγράμματος ΑΡΕΤΗ.
Εισηγητές του Ενδοσχολικού Επιμορφωτικού Σεμιναρίου, είναι: 
Ο Ψυχολόγος - Παιδαγωγός καθηγητής του Πανεπιστημίου της Κύπρου κ. Νεόφυτος Χαραλάμπους, που είναι ο Υπεύθυνος του Υπουργείου Παιδείας της Κύπρου για το Πρόγραμμα "ΑΡΕΤΗ" και η κ. Βέρα Νεοφύτου, επιμορφώτρια – εμφυχώτρια του προγράμματος και Διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου "Πεύκιος Γεωργιάδης" της Λευκωσίας της Κύπρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: